Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Προβλήματα στο δίκτυο της Cosmote - Τι απαντά η εταιρεία

Αρκετοί συνδρομητές της Cosmote αναφέρουν πως από το απόγευμα της Τρίτης αντιμετωπίζουν προβλήματα με το δίκτυο 4G ή τις εισερχόμενες κλήσεις - Τι απαντά η εταιρεία

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Αναφορές για προβλήματα στο δίκτυο της Cosmote υπήρξαν σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, με συνδρομητές να ισχυρίζονται πως δεν λειτουργούσε το δίκτυο 4G ή πως δεν μπορούσαν να λάβουν κλήσεις.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε από το απόγευμα της Τρίτης (10/8) με την Cosmote να ανακοινώνει την Τετάρτη μέσω Twitter πως «παρατηρήθηκε περιστασιακή αδυναμία κλήσεων σε μεμονωμένες περιπτώσεις, η οποία και πλέον έχει αποκατασταθεί».

Image

Η εταιρεία με επίσημη ανακοίνωσή της το μεσημέρι της Τετάρτης ενημερώνει ότι «χθες αργά το απόγευμα παρουσιάστηκε αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων σε πελάτες κινητής. Υλοποιήθηκε άμεσα αναδρομολόγηση, με την οποία επιλύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος. Μέρος των πελατών κινητής, επισημαίνει η εταιρεία, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης στο δίκτυο 4G. Οι τεχνικοί μας εργάζονται για την οριστική επίλυση του θέματος. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας».

Σημειώνεται ότι από το βράδυ της Τρίτης, η εταιρεία είχε αναφερθεί στο πρόβλημα προσθέτοντας ότι γίνεται προσπάθεια να αποκατασταθεί, χωρίς να δίνει περαιτέρω διευκρινίσεις. «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή παρατηρείται περιστασιακή αδυναμία σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Εργαζόμαστε για την άμεση επίλυση του προβλήματος. Ευχαριστούμε για την κατανόηση», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter η εταιρεία τηλεφωνίας και διαδικτύου.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Cosmote #κινητή τηλεφωνία