ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/08/2021 11:43

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Ολη η καταστροφή σε μια φωτογραφία

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε το κατεστραμμένο τοπίο στη Βαρυμπόμπη, που μια φορά κι έναν καιρό έσφυζε από ζωή και πλέον είναι κρανίου τόπος και νεκρή φύση

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Ολη η καταστροφή σε μια φωτογραφία
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Στρωμένο γιορτινό τραπέζι. Σε λίγες ώρες ετοιμαζόταν να υποδεχθεί χαμόγελα και περιχαρείς ανθρώπους που θα συγκεντρώνονταν για να γιορτάσουν κάποιο χαρμόσυνο γεγονός, πιθανότατα κάποιο γάμο. Ωστόσο, η φωτιά είχε διαφορετική άποψη. Τα τραπέζια σε ένα από τα πολλά κτήματα της Βαρυμπόμπης έμειναν στρωμένα και υπέμειναν τον πύρινο εφιάλτη που πέρασε σαρωτικά από μέσα τους, καταστρέφοντας ολοσχερώς πολλές εξ αυτών των επιχειρήσεων.

Η Βαρυμπόμπη υπέστη τεράστια ζημιά. Οικολογική πρωτίστως και οικονομική δευτερευόντως, με πολλά καμένα σπίτια κι επιχειρήσεις να αφήνουν ιδιοκτήτες κι επιχειρηματίες, αντίστοιχα, στο έλεος του Θεού, καθιστώντας το «αύριο» τους πιο αβέβαιο από ποτέ. Οι στάχτες έχουν καθίσει, βοήθησε και η ψιλή βροχή της Τετάρτης, ωστόσο, η φωτιά θα κατακαίει τις ψυχές των ανθρώπων που βίωσαν τον εφιάλτη κι έχασαν τα πάντα από τη μια στιγμή στην άλλη.

Βαρυμπόμπη / Πηγή: Eurokinissi Βαρυμπόμπη / Πηγή: Eurokinissi Βαρυμπόμπη / Πηγή: Eurokinissi

Βαρυμπόμπη / Πηγή: Eurokinissi Βαρυμπόμπη / Πηγή: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ