Μενού
  • Α-
  • Α+

Εικόνες και βίντεο από τη διάσωση των 17 ναυαγών της θαλαμηγού με βρετανική σημαία που βυθίστηκε στα ανοιχτά της Μήλου στην Φαλκονέρα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και σοκάρει. Το επιβατηγό πλοίο Sea Jet 2 το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο στις Κυκλάδες και περνούσε από την περιοχή, ήταν αυτό που περισυνέλλεξε τους ναυαγούς, με τις εικόνες από τη διάσωση στην φουρτουνιασμένη θάλασσα να κόβουν την ανάσα.

Για προληπτικoύς ελέγχους διακομίσθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μήλου οι 17 ναυαγοί της θαλαμηγού, που βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Μήλου, ενώ σε περαιτέρω εξετάσεις υποβάλλεται άνδρας 58 ετών, με θλαστικό επιφανειακό τραύμα στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε και αυτός (σύνολο 18 ναυαγοί) στο Κέντρο Υγείας Μήλου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα που δημοσίευσε η ιστοσελίδα cyclades24.gr

Μεταξύ των 18 διασωθέντων υπήρχαν και τρεις ανήλικοι. Από την πρώτη στιγμή που ειδοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση με πλωτά του ΛΣ, ιδιωτικά σκάφη, παραπλέοντα πλοία και δύο ελικόπτερα.

Το ακριβές σημείο του ναυτικού ατυχήματος εντοπίζεται 16 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Μήλου, όπου πνέουν άνεμοι με ένταση 4 με 5 μποφόρ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA