Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανατριχιαστικές ειναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού 19χρονης κοπέλας από 53χρονο, που έγινε νωρίς το βράδυ της Τρίτης (10/8) μέσα στο αυτοκίνητο του κατηγορουμένου, σε ερημικό σημείο στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού. Οπως αναφέρει το LamiaReport, η 19χρονη έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 53χρονου, αφού όπως περιγράφει η ίδια, ο κατηγορούμενος της έβαλε μαχαίρι στο λαιμό και την χτύπησε στο πρόσωπο, λέγοντας της ότι αν κάνει ό,τι της πει δεν θα πάθει τίποτα. Ο 53χρονος, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι ειναι πατέρας τεσσάρων παιδιών,  υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 19χρονης και ότι κατήγγειλε βιασμό γιατί φοβάται τον φίλο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το LamiaReport, ο 53χρονος οδήγησε με το αυτοκίνητο του την 19χρονη σε ερημικό σημείο στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, όπου με την απειλή μαχαιριού την βίασε. «Φώναξε όσο θέλεις, δεν σε ακούει κανένας...εδώ έχω σκοτώσει άλλες τρεις γυναίκες», της ειπε ο 53χρονος ο οποίος μαλιστα τη χτύπησε και στο πρόσωπο. Οταν ο 53χρονος τη βίασε και θέλησε να φύγει διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί από βλάβη.

Τότε της ειπε ότι θα πάρουν την αστυνομία να ζητήσουν βοήθεια και να προσέξει να μην πει τίποτα για το βιασμό. Η 19χρονη βρήκε όμως τρόπο να τηλεφωνήσει ξανά στην αστυνομία κρυφά και να ενημερώσει για ότι εγινε. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 53χρονο και στη συνέχεια η 19χρονη όταν μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έζησε στα χέρια του 53χρονου μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο κατηγορούμενος, μετά την προθεσμία που πήρε, θα οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής στα Δικαστήρια Λαμίας για να απολογηθεί ενώπιον της κ. Ανακρίτριας και της κ. Εισαγγελέως. Μάλιστα το LamiaReport αναφέρει πως κατά την έρευνα που έκαναν αστυνομικοί στο αυτοκίνητο του 53χρονου βρήκαν και τρεις ανοιγόμενους σουγιάδες, γι αυτό εκτός από το βιασμό κατηγορείται και για «περί όπλων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA