Μενού
  • Α-
  • Α+

Oμόφωνα προφυλακιστέος λόγω των σκληρών πράξεών του και γιατί θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων κρίθηκε ο 21χρονος που κατηγορείται ότι τράβηξε μαχαίρι και σκότωσε ένα φίλο του, μόλις 20 ετών, μέσα στην πλατεία του χωριού Άνω Καμήλα στις Σέρρες. Όπως αναφέρει το infonews.gr, ο 21χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας είχε οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής στον εισαγγελέα. 

«Το παιδί μου ρε»

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του 20χρονου θύματος, ο οποίος περίμενε έξω από τα δικαστήρια και μόλις είδε τον φερόμενο ως δράστη να βγαίνει, δεν άντεξε και ξέσπασε οργισμένα. «Το παιδί μου ρε» ήταν η φράση που ξεστόμιζε συνεχώς, ενώ φίλοι του, αλλά και αστυνομικοί, προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.

https://www.youtube.com/watch?v=gk0xpYRGtWg

Οποιον σφάζω τον ανεβάζω story, έγραψε ο θύτης στα social

Ο νεαρός φερόμενος ως δολοφόνος, κόμπαζε για τα «κατορθώματά» του στο διαδίκτυο κι αναρτούσε φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και με το μαχαίρι της δολοφονίας. Μάλιστα σε μία εξ αυτών ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης έγραφε «κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω στόρι». Επίσης, σε βίντεο φαίνεται να κουνάει το μαχαίρι του και εστιάζει στο αίμα πάνω στη λεπίδα, υπό τους ήχους ενός τραγουδιού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύλληψη του έγινε το μεσημέρι της Τρίτης. Οι λόγοι που οδήγησαν στον καβγά στην Ανω Καμήλα Σερρών φαίνεται ότι ήταν ερωτικοί. Οπως ανέφερε το ΑΠΕ ο 22χρονος δράστης φέρεται να μαχαίρωσε τον 20χρονο γιατί είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό. ήταν δε γνωστός για την παραβατική του συμπεριφορά. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA