Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην ταυτοποίηση των δραστών της ρατσιστικής επίθεσης σε σπίτια Πακιστανών στο Λασίθι της Κρήτης προσχώρησε η αστυνομία. Πρόκειται για επτά άτομα που το βράδυ της Τετάρτης εισέβαλαν στα σπίτια των μεταναστών, τα έσπασαν και τα έκλεψαν.

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: Ρατσιστική επίθεση σε μετανάστες – Εισέβαλαν σε σπίτια στο Λασίθι, τους χτύπησαν και τους έκλεψαν

Όπως αναφέρει το cretapost πρόκειται για νεαρούς κυρίως άνδρες ηλικίας από 27 έως 31 χρόνων. Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους που έχει αποσταλεί στο γραφείο του εισαγγελέα.

το απόγευμα της Τετάρτης μια παρέα τα έπινε στον Άγιο Γεώργιο Οροπεδίου Λασιθίου. Υπό την επήρεια αλκοόλ άρχισαν να πυροβολούν και κάποιοι έριξαν στο τραπέζι την ιδέα να πάνε «να δείρουν τους Πακιστανούς», κάτι το οποίο έπραξαν.

Ξυλοδαρμοί, γρονθοκόπημα, σπασίματα και πυροβολισμοί ήταν όσα ακολούθησαν, ενώ οι μετανάστες δεν μπόρεσαν καν να αντιδράσουν μπροστά στους μαινόμενους και με όπλα άνδρες οι οποίοι εισέβαλαν στα σπίτια τους. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA