Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα 10χρονο παιδί παρασύρθηκε από τα κύματα σε παραλία των Γουρνών στο Ηράκλειο Κρήτης, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του, το Σάββατο, 14 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 13.00 όταν μία οικογένεια που κάνει διακοπές στο νησί πήγε να κολυμπήσει παρά τους δυνατούς ανέμους και τα κύματα.

Δυστυχώς, το 10χρονο παιδί παρασύρθηκε από τα κύματα με τον πατέρα του να το αντιλαμβάνεται και να πέφτει στη θάλασσα για να το σώσει. Οι διασώστες κατάφεραν να επαναφέρουν τον σφυγμό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive, η αξονική τομογραφία που έγινε στον 10χρονο στο Βενιζέλειο χαρακτηρίζεται «καλή» ωστόσο οι γιατροί περιμένουν την αντίδρασή του οργανισμού του. Κρίθηκε αναγκαίο δε να μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ. 

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με εκδορές και ο πατέρας του, που τραυματίστηκε στα βράχια, στην προσπάθειά του να βοηθήσει το μικρό αγόρι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA