Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύσκολη η κατάσταση με τη φωτιά στα Βίλια όπου γίνεται προληπτικά εκκένωση κι άλλου οικισμού και συγκεκριμένα της Βενίζας. Σε μήνυμα από το 112 ζητείται εκκένωση προς Μέγαρα. https://twitter.com/112Greece/status/1427311497504514052?ref_src=twsrc^tfw

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη εκκενωθεί με μηνύματα του 112 έξι οικισμοί: Παλαιοχώρι, 'Αγιος Γεώργιος, Κρύο Πηγάδι, Αγία Παρασκευή, Μικρό και Μέγα Βαθυχώρι. Πριν από λίγο διακόπηκε από την Τροχαία η κυκλοφορία και επαρχιακή οδό Οινόης- Πόρτο Γερμενού, από την εθνική οδό Ελευσίνας- Θηβών, προς τα Βίλια. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στους περισσότερους δρόμους της περιοχής. 

Δύσκολη η κατάσταση στα Βίλια 

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές,η εκτίμηση είναι ότι στα Βίλια είναι πιο δύσκολη η κατάσταση, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές κορυφές χωρίς καμία οδική πρόσβαση. Κύριος στόχος να μην κατευθυνθεί προς/και να μην απειληθούν τα Βίλια και κορυφογραμμές του όρους «Πατέρας». Δεν κινδυνεύουν οικισμοί, ενώ έγιναν έγκαιρα προληπτικές εκκενώσεις. Όλα τα διαθέσιμα εναέρια μέσα επιχειρούν συνεχώς, με συνεχείς ρίψεις και υδροληψίες, μέχρι τη δύση του ηλίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA