Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στα Βίλια, την ώρα που πύρινες φλόγες «καταπίνουν» σπίτια, δεν έχει σταλεί μήνυμα από το 112 για εκκένωση της περιοχής. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η κυβέρνηση κρίνει πως η φωτιά αργά ή γρήγορα θα περιοριστεί και γι' αυτό δεν εστάλη μήνυμα για εκκένωση της περιοχής. Οι ίδιοι κυβερνητικοί κύκλοι αναφέρουν ότι γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να περιοριστεί η φωτιά που κατακαίει στα Βίλια. 

Ταυτόχρονα, υπάρχει φόβος να σταλεί τώρα το μήνυμα για εκκένωση της περιοχής με τις φλόγες να είναι πολύ κοντά στον οικισμό. Πάντως, ο δήμαρχος της Μάνδρας, Βιλίων και Ειδυλλίας, Χρήστος Στάθης, ζητεί βοήθεια από όποιον μπορεί να βοηθήσει και ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Βασίλης Κόκκαλης, σημειώνει: «Ζητήσαμε να γίνει εκκένωση. Η Πυροσβεστική μας είπε ότι δεν χρειάζεται».

Ταυτόχρονα και ο Γιώργος Πατούλης, περιφερειάρχης Αττικής, εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να σταλεί μήνυμα εκκένωσης από το 112 στους κατοίκους των Βιλίων.  Πάντως, αυτή την ώρα οι φλόγες βρίσκονται στα πρώτα σπίτια του χωριού ενώ αστυνομικοί πηγαίνουν πόρτα πόρτα στα σπίτια για να διώξουν τους κατοίκους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA