Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Χαλκιδική: Ακατάλληλη για κολύμπι παραλία στο πρώτο πόδι

Η θαλάσσια περιοχή της Παπαδιάς στη Χανιώτη δεν είναι κατάλληλη για κολύμπι αναφέρει ο δήμος Κασσάνδρας - Συνιστά στους δημότες να την αποφεύγουν

Αναστάτωση προκλήθηκε έπειτα από ανακοίνωση του Δήμου Κασσάνδρας για την ακαταλληλότητα νερών παραλίας της Χανιώτης, στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής. Όπως αναφέρει το thestival.gr, στην ανακοίνωση του Δήμου τονίζεται ότι η θαλάσσια περιοχή της Παπαδιάς στη Χανιώτη δεν είναι κατάλληλη για κολύμπι.

«Τα πρώτα αποτελέσματα των αναλύσεων από τα δείγματα που παρθήκαν από τη θαλάσσια περιοχή της Παπαδιάς στη Χανιώτη έδειξαν ότι τα νερά μόνο στη συγκεκριμένη περιοχή (εύρος πλάτους 150 μέτρα) δεν είναι απολύτως κατάλληλα για κολύμπι. Συνιστούμε στους δημότες και στους επισκέπτες να αποφύγουν το κολύμπι στη συγκεκριμένη περιοχή. Στο μεταξύ οι δειγματοληψίες από τη θάλασσα στη συγκεκριμένη περιοχή συνεχίζονται σε καθημερινή βάση από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου Κασσάνδρας και τα δείγματα στέλνονται για ανάλυση. Για κάθε νεότερο στοιχείο που θα προκύψει θα υπάρξει νεότερη και επικαιροποιημένη ανακοίνωση» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Χαλκιδική #κολύμβηση