Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας άνδρας 34 συνελήφθη και κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για το άγριο φονικό που έγινε το απόγευμα του Σάββατου στο Βόλο. Σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με θύμα έναν 47χρονο. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες έχει κατασχεθεί ένα μαχαίρι με το οποίο έγινε ο φόνος. 

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου εντός οικίας, στην περιοχή Μοσχάτο Βόλου. Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι το θύμα, μαζί φιλικό του πρόσωπο, πήγαν σε σπίτι στο οποίο βρίσκονταν ήδη ο φερόμενος ως δράστης με συγγενικά του πρόσωπα.  Εκεί ο 34χρονος, ύστερα από μεταξύ τους λογομαχία, φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα τον 47χρονο με μαχαίρι στην περιοχή του λαιμού, ενώ επίσης του κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι με θλων όργανο (σ.σ. σφυρί).

Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης κατασχέθηκε. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της συμπλοκής, ενώ ο φερόμενος ως δράστης –σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- έβγαλε από το σπίτι το πτώμα (σ.σ. βρέθηκε σε πάρκο ακριβώς απέναντι από το σπίτι), σε θέση μπρούμυτα γυμνός από τη μέση και πάνω και καθάρισε το σπίτι από τα αίματα! Ο συλληφθείς εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA