Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον εισαγγελέα Ζακύνθου αναμένεται να οδηγηθούν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός οι οποίοι συνελήφθησαν αμέσως μετά τον τραγικό θάνατο του 9χρονου αγοριού από ηλεκτροπληξία, το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι τρεις τους αναμένεται να απολογηθούν για το τραγικό συμβάν με το παιδί που σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες ήταν 12 ετών, αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε ότι ήταν 9 ετών. 

Ο μικρός που έπαιζε με τους φίλους του, πήγε να κρυφτεί πίσω από μονάδες air condition ξενοδοχείου, που είναι δίπλα στο σπίτι του, μία από τις οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διαρροή ρεύματος το οποίο χτύπησε το παιδί σκοτώνοντάς το. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο με το πλήρωμα να προσπαθεί να επαναφέρει τον 9χρονο, δυστυχώς μάταια, καθώς το αλβανικής καταγωγής αγόρι κατέληξε. Στο σημείο έχει μεταφερθεί πραγματογνώμονας προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε ή όχι διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος από τη μονάδα του air condition.

Πώς συνέβη η τραγωδία 

Το αγοράκι πέθανε από ηλεκτροπληξία όταν πήγε να κρυφτεί πίσω από μονάδες air condition σε ξενοδοχείο στο Τσιλιβί Ζακύνθου, δίπλα από το σπίτι του. Δυστυχώς από τα μηχανήματα υπήρχε διαρροή ρεύματος, με αποτέλεσμα το παιδί να πάθει ηλεκτροπληξία όταν τα ακούμπησε και να καταλήξει. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες έσπευσε στο σημείο και προσπάθησαν να επαναφέρουν τον ανήλικο όμως ήταν αργά. Η Αστυνομία αρχικά προσήγαγε τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου για το τραγικό δυστύχημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA