Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να βρίσκεται πλέον στις φυλακές, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, αφού η υπόθεση στα Γλυκά Νερά μοιάζει να έχει περισσότερα σκοτεινά σημεία. Ένα από τα βασικά ερωτήματα που απασχολούν τις αρχές είναι το κατά πόσο ο συζυγοκτόνος είχε συνεργό στη στυγερή δολοφονία της 20χρονης μητέρας του παιδιού του.

Διαβάστε ακόμηΕρέτρια: Στο μικροσκόπιο των Αρχών το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο αστυνομικός πριν την αυτοκτονία

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες της αστυνομίας δεν φέρεται να υπάρχει συνεργός στο έγκλημα, αλλά στην συγκάλυψη και στην σκηνοθεσία της «ληστείας» το μοιραίο βράδυ.

Οι τρεις καταθέσεις του συγγενικού του προσώπου

 Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, συγγενικό πρόσωπο του πιλότου κατέθεσε την τελευταία εβδομάδα τρεις φορές. Οι αρχές προσπαθούν να καταλάβουν κατά πόσο τον βοήθησε στο να αφαιρέσει στοιχεία από το σπίτι αλλά και να σκηνοθετήσει την υποτιθέμενη «ληστεία», που σύμφωνα με όσα ισχυριζόταν ο συζυγοκτόνος, κατέληξε στη δολοφονία της Καρολάιν.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία ερευνά τρία τηλεφωνήματα που υποστήριξε η κυρία Μυλωνοπούλου, η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, ότι έγιναν προς αυτήν καθώς ένα άτομο την απείλησε ότι θα την σκοτώσει αν δώσει πληροφορίες. Η αστυνομία εξετάζει κατά πόσο αυτό το άτομο είναι το ίδιο άτομο το οποίο έχει κληθεί για έρευνα.

Συγκεκριμένα, η κυρία Μυλωνοπούλου είχε καταθέσει στην ασφάλεια, ότι δέχθηκε τρία τηλεφωνήματα από αριθμό με απόκρυψη και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής βρισκόταν ένας άνδρας, ο οποίος την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει, χωρίς να επεξηγεί τίποτα παραπάνω.Αυτό εκλαμβάνεται από τις αρχές ως μια προσπάθεια να την τρομάξουν, ούτως ώστε να μην αποκαλύψει στην αστυνομία τι ακριβώς της είχε εκμυστηρευτεί η άτυχη 20χρονη για το δράμα που ζούσε μέσα στους τέσσερις τοίχους της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά και ότι ήθελε να φύγει.

Η επίσκεψη στη σύμβουλο από τον Αναγνωστόπουλο

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τη δολοφονία, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε επισκεφθεί την κυρία Μυλωνοπούλου, προσποιούμενος και σε εκείνη τον τεθλιμμένο σύζυγο. Η ίδια, ωστόσο, αντιλήφθηκε ότι υπήρχε κάτι ύποπτο στην στάση του. Επιπλέον, γνώριζε από καιρό πως υπήρχαν προβληματικά στοιχεία στη σχέση του ζευγαριού παρά τα όσα φαίνονταν σε αναρτήσεις στα social media.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA