Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση του 29χρονου ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης στον Αμβρακικό. Ο Τάσος Κόπανος είχε βγει για ψάρεμα μαζί με ένα άλλο άτομο και έπεσε στη θάλασσα όταν ένα ξαφνικό μπουρίνι σάρωσε την περιοχή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα karvasaras.gr, oι έρευνες συνεχίστηκαν με το Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας, ντόπιους ψαράδες και επαγγελματίες δύτες να χτενίζουν τη θαλάσσια περιοχή του Μενιδίου Αμφιλοχίας μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες της Παρασκευής. Από αέρος, ελικόπτερο της Αστυνομίας έλεγχε σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D2655655788076025%26id%3D100008948893778&show_text=true&width=500

Παράλληλα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει απευθυνθεί έκκληση σε όποιον μπορεί να παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία στο Λιμενικό. Στο μεταξύ, η τελευταία ανάρτηση του 29χρονου στα social media έγινε λίγο πριν ξεσπάσει το μπουρίνι. Ο ίδιος ανέβασε βίντεο πάνω στη βάρκα, ενώ ο ουρανός φαίνεται ήδη σκοτεινιασμένος. Ο νεαρός κατάγεται από την Ευρυτανία και είναι γνωστός στον χώρο του δημοτικού τραγουδιού, μιας και παίζει κλαρίνο.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Αμφιλοχίας, Πρέβεζας και Λευκάδας, ότι 29χρονος επιβάτης του ερασιτεχνικού σκάφους ”ΑΓΙΟΣ” Σ.Π. 392 Α’, με συνολικά δύο (02) επιβαίνοντες, έπεσε στη θάλασσα, ενώ εκτελούσαν πλου στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή λιμένα Μενιδίου Αμβρακικού κόλπου, λόγω αιφνίδιων δυσμενών καιρικών συνθηκών και αγνοείται. Άμεσα υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 29χρονου, με τη συμμετοχή δύο (02) περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πέντε (05) Ι/Δ σκαφών, ενός ιδιώτη δύτη, δύο (02) περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ από ξηράς, καθώς απογειώθηκε ελικόπτερο Π.Α., με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA