Μενού
  • Α-
  • Α+

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση του θανάτου του Mad Clip ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο. Χιλιάδες θαυμαστές και φίλου του τον αποχαιρετούν σε συγκινητικές αναρτήσεις. Ανάμεσα στους φίλους του που θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο μέσα από τα social media είναι και οι επίσης τράπερ FY και Mente Fuerte, οι οποίοι ανέσυραν από το αρχείο τους κάποια κοινά τους στιγμιότυπα εκφράζοντας τη θλίψη και το σοκ για την τραγική αυτή εξέλιξη.

«Τόσα πολλά βράδια μιλώντας στο τηλέφωνο μαζί σου ή αγκαλιάζοντάς σε αδερφέ μου. Η μνήμη σου θα είναι πάντα ζωντανή. Θα μου λείψεις», γράφει μεταξύ άλλων στα stories του ο FY.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε ο τράπερ Μente Fuerte τον φίλο του Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε τα ξεμερώματα της Πέμπτης σε τροχαίο στην παραλιακή.

«Είμαι υπερήφανος που ήσουν φίλος μου», αναφέρει χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας «να μας προσεχείς από έκει πάνω».

Η ανάρτηση του Μente Fuerte:

«Τα είπαμε στην τελευταία μας βόλτα με το εργαλείο σου όποτε δεν χρειάζεται να πω πολλά, ειμαι περήφανος που ήσουνα φίλος μου,να μας προσεχείς από έκει πάνω, εις το επανιδείν παλιόφιλε».

https://www.instagram.com/p/CTTupRKMKVU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA