Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών και ύψους γύρω στο 1 μέτρο και 61 εκατοστά ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, 1η Σεπτεμβρίου, θαμμένος σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιάννης Δούζης.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναφέρει χαρακτηριστικά: «ο χρόνος ενταφιασμού προσδιορίζεται πριν από περίπου πέντε με έξι μήνες». Επίσης, ο κ. Δούζης είπε ότι «δεν εντοπίστηκαν κακώσεις στον σκελετό, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν έγινε ή όχι κάποια εγκληματική ενέργεια».

Ακόμη ανέφερε ότι «έχω παραδώσει δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις» και θα πραγματοποιηθούν και εξετάσεις DNA, μέσω των ιστών που έχουν βρεθεί.

Η υπόθεση της 42χρονης Μόνικα Γκιούς της οποίας η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στα τέλη Μαΐου (24/5) στη Δράμα, έχει συγκλονίσει μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA