Μενού
  • Α-
  • Α+

Με λουλούδια στα χέρια, μηνύματα αγάπης και αναμμένα κεριά θαυμαστές και φίλοι του Mad Clip επισκέπτονται από την Πέμπτη το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο ράπερ. Συντετριμμένος ο κόσμος της τραπ μουσικής αποχαιρετά τον 34χρονο που βιάστηκε να «φύγει» από τη ζωή. «Δεν σε ξεχνώ ποτέ. Καλό παράδεισο αδερφέ μου», έγραψε ο Υποχθόνιος. Η τραγουδίστρια Ζοζεφίν συμπλήρωνε: «Η καρδιά μου πονάει. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ».

Ο Στράτος Αντιπαριώτης, που ήταν μαζί του το βράδυ στη γαμήλια δεξίωση, δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι ο Mad Clip είναι νεκρός. «Ημασταν μαζί με τον Mad Clip. Είναι απίστευτο αυτό που έγινε. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους δικούς του ανθρώπους». Την ίδια στιγμή τα λόγια που είπε η Ελένη Φουρέιρα σε κοινή εμφάνισή της με τον Mad Clip στην Κύπρο είναι ενδεικτικά της αγάπης που είχε για τον καλλιτέχνη. «Ο,τι πιάνει με τα χεράκια του γίνεται νούμερο 1 χιτ, γιατί μπορεί», έλεγε η τραγουδίστρια. Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον θάνατο του Mad Clip διαδέχονται η μία την άλλη με την χαρακτηριστικότερη να είναι: «Αναπαύσου εν ειρήνη».  

Mad Clip: Η αγάπη του για τα αυτοκίνητα 

Η αγάπη του για τα ακριβά αυτοκίνητα, την ταχύτητα και τις κόντρες ήταν γνωστή. Ανέβαζε ιστορίες στο Instagram είτε ως συνοδηγός είτε μέσα από την αγαπημένη του Porsche που έμελλε να τον οδηγήσει στον θάνατο. Τα λόγια του σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ηχούν σαν προφητικά. «Κάποια στιγμή που θα τελειώσει και εμένα το κεράκι μου, να έχω ένα καλό βιογραφικό και πολλά χιτ», είχε πει. Η μεγάλη αγάπη του Mad Clip ήταν τα αυτοκίνητα και μέσα στο αγαπημένο του αυτοκίνητο βρήκε τραγικό θάνατο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA