Μενού
  • Α-
  • Α+

Τους λόγους που προτιμά να τεθεί σε αναστολή εργασίας από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού εξηγεί τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο Αττικόν και μητέρα τεσσάρων παιδιών. «Δεν εμπιστεύομαι το εμβόλιο. Δεν μπορεί να γίνει με το ζόρι» λέει η Ελισάβετ Παλιούρα που επέλεξε την αναστολή εργασίας.

Διαβάστε ακόμη: Νέα μελέτη: Ποιες είναι οι πιθανότητες να νοσήσουν οι εμβολιασμένοι έναντι της COVID-19

«Έχω διοριστεί πρόσφατα. Είχα επιλέξει να κάνω το εμβόλιο και μετά άλλαξα γνώμη. Για κάποιο λόγο όλοι δε θέλουμε να το κάνουμε, ο καθένας πρέπει να αποφασίζει τι θα βάλει στο σώμα του» ανέφερε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του MEGA και συμπλήρωσε πως: «Πρέπει να γυρίσουμε στη δουλειά μας με τα rapid tests και τα μοριακά. Δεν εμπιστεύομαι το εμβόλιο. Είναι μια ιατρική πράξη, δεν μπορεί να γίνει με το ζόρι».

Η ίδια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και όπως αναφέρει τους έχει κάνει όλα τα εμβόλια που έχουν δοκιμαστεί. «Τα ενήλικα παιδιά μου είναι φοιτητές και θα επιλέξουν μόνα τους τι θα κάνουν. Τους έχω κάνει όλα τα εμβόλια που είναι δοκιμασμένα. Θέλουμε την εργασία μας, όπως όλοι οι εργαζόμενοι. Οι πιο πολλοί συνάδελφοι έχουν κάνει το εμβόλιο με το πιστόλι στον κρόταφο. Το 50% των πολιτών είναι ανεμβολίαστο. Και οι ασθενείς που έρχονται είναι επίσης ανεμβολίαστοι. Εμείς γιατί μείναμε χωρίς δουλειά; Τιμωρούμαστε γιατί προσφέρουμε στην κοινωνία; Σε μια δημοκρατία υπάρχουν διαφορετικές γνώμες. Θέλουμε να επιστρέψουμε στη δουλειά μας. Κάνουμε λειτούργημα. Το εμβόλιο το έκαναν συνάδελφοι για να μη χάσουν τη δουλειά τους», τονίζει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA