Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πέτρος Φιλιππίδης: «Μπλόκο» στον ηθοποιό από τους σταθμούς – Τέλος από την τηλεόραση οι σειρές που συμμετείχε

Απόφαση σοκ για τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση με τις κατηγορίες για βιασμό που αντιμετωπίζει, δεν θα ξαναφανεί το πρόσωπό του στην ελληνική τηλεόραση!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στην παράσταση "Την Πέμπτη κύριε Γκρην" (Φωτογραφία: NDP Photo Agency)
Ο Πέτρος Φιλιππίδης στην παράσταση "Την Πέμπτη κύριε Γκρην" (Φωτογραφία: NDP Photo Agency)

Στις φυλακές Τρίπολης εξακολουθεί να βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού με τους τηλεοπτικούς σταθμούς να παίρνουν μία απόφαση κόλαφο για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Βήμα, οι τηλεοπτικοί σταθμοί πήραν την -πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα- απόφαση να αποκλείσουν από το πρόγραμμά τους όλες τις παραγωγές που συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Πλέον οι τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε δεν θα προβάλλονται ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τις ταινίες και τις θεατρικές παραστάσεις.

Τουλάχιστον μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, η απόφαση είναι οριστική και η ελληνική τηλεόραση τον «διαγράφει» απ’ τα τεφτέρια της. Ωστόσο αυτό έχει μια συνέπεια και για όλους όσοι συμμετείχαν σε κάθε είδους παραγωγή (θεατρική, κινηματογραφική, τηλεοπτική) στις οποίες είχε πάρει μέρος ο Πέτρος Φιλιππίδης, διότι από τις επαναλήψεις, αποδίδονταν πνευματικά δικαιώματα, τα οποία στο εξής τα χάνουν.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει λάβει μέρος σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές, που για χρόνια αποτελούσαν αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος των καναλιών.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Πέτρος Φιλιππίδης #Τηλεοπτικές σειρές #Ηθοποιός #φυλακές Τρίπολης #Βιασμός

Best of Internet