Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του ένας 38χρονος στρατιωτικός, επιλοχίας ΕΠΟΠ (Επαγγελματίες Οπλίτες) που υπηρετούσε σε στρατιωτική μονάδα της Μυτιλήνης της Λέσβου. Φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή. 

Σύμφωνα με το stonisi.gr, οι γονείς του στρατιωτικού ανησύχησαν καθώς επιχειρούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους τις τελευταίες μέρες και δεν τα κατάφερναν. Ειδοποίησαν τις Αρχές και αστυνομικοί άνοιξαν το σπίτι του και τον εντόπισαν νεκρό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιλοχίας που ήταν ανεμβολίαστος και πριν πέντε μέρες παρουσίασε συμπτώματα ιογενούς εμπύρετης λοίμωξης. Εξετάστηκε και υποβλήθηκε σε τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού το οποίο ήταν αρνητικό. Οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει κλινήρης επί τρεις μέρες και να επανεξετασθεί πριν επανέλθει στην υπηρεσία του. Έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η σορός του 38χρονου αναμένεται μετά τη νεκροψία και νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί προκειμένου να εξεταστούν τα αίτια του θανάτου του να μεταφερθεί στη γενέτειρα του την Ξάνθη. Από την αστυνομία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA