Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Υπουργείο Υγείας: Προκήρυξη για 534 θέσεις γιατρών στο ΕΣΥ σε όλη τη χώρα

Υπεγράφη από τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, η προκήρυξη για την πλήρωση επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ σε Νοσοκομεία, Γενικά Νοσοκομεία - Κέντρα Υγείας και Κέντρα Υγείας ανά Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ)

Γιατροί σε νοσοκομείο (πηγή: Eurokinissi)
Γιατροί σε νοσοκομείο (πηγή: Eurokinissi)

Οι αναστολές στα νοσοκομεία έφεραν νέα προκήρυξη θέσεων εργασίας για ειδικευόμενους γιατρούς από το υπουργείο Υγείας. Με στόχο την κάλυψη των κενών ανακοινώθηκε η προκήρυξη για 534 θέσεις. Μάλιστα αναμεσά τους είναι και 10 θέσεις ιατρών για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας των 18 κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο Γ.Ν.Θ «Γ. Παπανικολάου», οι οποίες αποτελούν δωρεά της Επιτροπής 1821-2021.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας: «Υπεγράφη από τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, η προκήρυξη για την πλήρωση επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ σε Νοσοκομεία, Γενικά Νοσοκομεία - Κέντρα Υγείας και Κέντρα Υγείας ανά Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ). Η προκήρυξη αφορά στην πλήρωση 534 θέσεων με στόχο την κάλυψη αναγκών, όπως ζητήθηκε από τις 7 Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας.

Σημειώνεται ότι συμπεριλαμβάνονται και 10 θέσεις ιατρών για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας των 18 κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο Γ.Ν.Θ «Γ. Παπανικολάου», οι οποίες αποτελούν δωρεά της Επιτροπής 1821-2021».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Θέσεις εργασίας #γιατροί #υπουργείο Υγείας #Αναστολή