Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη ενόψει της ΔΕΘ καθώς υπάρχει πλήθος κόσμου από διάφορες συλλογικότητες που αναμένεται να διαδηλώσει, μεταξύ αυτών αντιεμβολιαστές, συνδικάτα και αντιεξουσιαστές. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταστρώσει σχέδιο για την αποφυγή επεισοδίων κι από το να πλησιάσουν οι διαδηλωτές στους χώρους της ΔΕΘ.

Σαρώνοντας σχεδόν όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης οι αστυνομικοί εντόπισαν μολότοφ στην περιοχή της Τούμπας, μέσα σε κάδο απορριμμάτων και οι έρευνες και για άλλα πιθανά «πολεμοφόδια» συνεχίζονται και θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και το Σαββατοκύριακο.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής και ώρα 12:35 από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ανευρέθησαν σε προαύλιο χώρο Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή της Τούμπας, εντός κάδου απορριμμάτων, τρεις (3) αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί - εμπρηστικοί μηχανισμοί (μολότοφ), οι οποίοι και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA