Μενού
  • Α-
  • Α+

Ετοιμη να βρεθεί απέναντι στη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή μετά την επίθεση με βιτριόλι βρίσκεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου που έγινε στις 20 Μαΐου 2020, θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου. Δεκαέξι μήνες μετά την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από την κατηγορούμενη ενώ περίμενε το ασανσέρ για να πάει στο γραφείο της, στην Καλλιθέα, θα έρθει αντιμέτωπη με την 36χρονη δράστρια στην αίθουσα των δικαστηρίων. 

Λίγες ημέρες πριν η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρεθεί αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της, μίλησε στο MEGA για όσα βίωσε, καθώς και για αυτά που την κράτησαν στη ζωή, αλλά και τη δικαίωση που περιμένει μετά την επίθεση με βιτριόλι που της έχει καταστρέψει τη ζωή. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θα πάω στο δικαστήριο χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι»

«Σκοπός της ανάρτησης ήταν να εξηγήσω με τη δύναμη της εικόνας και όχι με λόγια, τις συνέπειες αυτής της επίθεσης στην υγεία μου, οι οποίες είναι μη αναστρέψιμες και θα μου αφήσουν για πάντα μια μόνιμη αναπηρία και παραμόρφωση», ανέφερε στο Live News και εξήγησε την απόφασή της να δημοσιεύσει τις σοκαριστικές φωτογραφίες. «Η πίεση των ημερών είναι μεγάλη. Κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με συμβουλεύουν να σκεφτώ ξανά την παρουσία μου στην εκδίκαση της υπόθεσης και να μην πιέσω τον εαυτό μου, φοβούμενοι ότι δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ» συμπληρώνει. «Όμως θέλω να είμαι εκεί. Χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι. Γιατί τους φόβους μου επιλέγω πάντα να τους αντιμετωπίζω. Ελπίζω η αγκαλιά του κόσμου να μου δώσει το κουράγιο. Και ελπίζω την παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος για να μην βρεθεί ποτέ ξανά άλλος άνθρωπος στη θέση μου», σημειώνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σοκάρουν οι σκληρές φωτογραφίες που ανέβασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε στα Social Media εικόνες από την επίθεση τον Μάιο του 2020. Με τις αναρτήσεις της η νεαρή κοπέλα αποκαλύπτει πώς ήταν το πρόσωπο και το χέρι της μετά το πρώτο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, λίγες μόλις μέρες μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε. «Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… Δεν αντιλαμβάνονται… Πόσο πόνο, Πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη… από το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA