Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν θα μπορούσε να μην γίνει viral ο τσακωμός δύο Ελλήνων στην Γερμανία, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ζευγάρι. Γερμανός βιντεοσκόπησε την στιγμή του καβγά. Μετά τις βρισιές του άνδρα-άνανδρου που χτυπά τη γυναίκα του, η οποία βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό της, η γυναίκα τον διεμβολίζει εγκλωβίζοντάς τον με το αυτοκίνητό του στον τοίχο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο το οποίο ανέβηκε πρώτη φορά στο Facebook ο άνδρας βρίζει χυδαία την γυναίκα και προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα δίχως αποτέλεσμα. Τότε μπαίνει στο όχημά του συνεχίζοντας τα... «γαλλικά». Τότε η γυναίκα εκτός ελέγχου πατάει το γκάζι του αυτοκινήτου της και εμβολίζει επαναλαμβανόμενα το όχημα του άνδρα εγκλωβίζοντάς τον στον τοίχο.

Στην συνέχεια βγαίνει από το όχημά της και φωνάζει «τα κλειδιά του σπιτιού», δίχως να διστάσει ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου του άνδρα μπαίνει μέσα και ο καβγάς συνεχίζεται. Βγαίνει από το όχημα, μπαίνει στο αυτοκίνητό της και φωνάζοντας «κάθαρμα χτυπάς τη μάνα των παιδιών σου, αντί να την αγαπάς» τον διεμβολίζει για άλλη μία φορά. Την ώρα που όλα αυτά λαμβάνουν χώρα ένας πολίτης που μένει σε διαμέρισμα στην περιοχή απαθανατίζει όλα όσα συμβαίνουν και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο με τα τρακαρίσματα, ακούγεται να φωνάζει πως θα καλέσει την Αστυνομία. Οι φωνές των κατοίκων της περιοχής ήταν αυτές που εν τέλει ηρέμησαν τα πνεύματα και έδωσαν τέλος σε αυτό το απίστευτο περιστατικό, το οποίο δυστυχώς θα είχε και συνέχεια... εκτός καμερών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA