Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που η πόλη τελεί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λόγω της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Κρατώντας ελληνικές σημαίες, πανό και φωνάζοντας «πάρτε τα εμβόλια και φύγετε από εδώ» οι παρευρισκόμενοι που πληθαίνουν ώρα με την ώρα, αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγη ώρα πορεία.

Σημειώνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει στήσει από νωρίς φραγμούς έτσι ώστε οι διαδηλώσεις που θα γίνουν απόψε να μην πλησιάσουν καν στο Συνεδριακό Κέντρο «Βελλίδειο» όπου θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 η ομιλία του πρωθυπουργού. Την ίδια ώρα, η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της περισσότερους από 5.000 αστυνομικούς που βρίσκονται επί ποδός υπό τον φόβο επεισοδίων, ενώ από αέρος συνδράμει ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και drone.

Στις 18.00 υπάρχει κάλεσμα από τον φυλακισμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Κασιδιαρη για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Αγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην οποία θα μιλήσει από το κελί του (!), ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία. Την ίδια ώρα, ανάλογη συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι σε εξέλιξη στο Αγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ ισχυρές οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί μπροστά και γύρω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

https://www.youtube.com/watch?v=kaEJFRoo4Wc
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA