Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τεράστια ποσότητα κοκαΐνης συνελήφθη πρώην μοντέλο του τηλεοπτικού ριάλιτι Power of Love την Πέμπτη με τον σύντροφό της. Η συλληφθείσα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., φέρεται μαζί με τον σύντροφό της να είχε εμπλοκή σε μια υπόθεση με σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης. Ο 29χρονος αποποιείται ευθυνών και ισχυρίζεται πως είναι «θύμα πλεκτάνης» λίγες ώρες πριν παραστεί ενώπιον του ανακριτή, την Δευτέρα. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή τους, αξιοποιώντας πληροφορία για «ζευγάρι που διακινεί κοκαΐνη σε μαγαζιά του κέντρου και των νοτίων προαστίων». 

«Είχα χρέος σε διακινητές, από προσωπική μου χρήση. Δεχόμουν απειλές για να τους εξοφλήσω και με έστειλαν σαν πρόβατο επί σφαγή να παραλάβω μία ποσότητα, ενώ κάποιος από αυτούς που γνώριζαν την παράδοση, με κατέδωσε στην αστυνομία για λόγους που εκείνος γνωρίζει», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA ο 32χρονος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ανέλαβε πλήρως την ευθύνη, ξεκαθαρίζοντας ότι το μοντέλο δεν είχε καμία σχέση και δεν γνώριζε τίποτα. Ωστόσο, ο ισχυρισμός του αντιμετωπίζεται με δυσπιστία από τις αρχές. Στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται τα τρία κινητά που κατασχέθηκαν, καθώς ερευνώνται οι επαφές και τα μηνύματα του ζευγαριού, που πιθανώς οδηγήσουν σε άλλα μέλη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Ο ποδοσφαιριστής που «ούτε καν κάπνιζε»

Οσον αφορά το προφίλ του συντρόφου της 28χρονης κοπέλας, πρόκειται για 32χρονο πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι το 2018 έπαιζε σε ομάδα στη Νάξο και μετά ήρθε στην Αθήνα, όπου και αγωνίστηκε στην ομάδα του Μοσχάτου. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της εκπομπής Live News ανέφερε: «Όπως μας είπαν παίκτες της ομάδας αλλά και ο πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα που έπαιζε για πολλά χρόνια. Ήταν ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για ένα παιδί από την επαρχία, από ένα μικρό νησί, στις μικρές Κυκλάδες στα Κουφονήσια. Ένα ήρεμο παιδί όπως μας είπαν, ένα παιδί που έκανε μια απλή ζωή. Ούτε φαινόταν να έχει πολλά λεφτά ούτε έκανε μια επίδειξη πλούτου, ούτε ακριβό αυτοκίνητο οδηγούσε. Μέχρι το 2018 ήταν στη Νάξο, όπου έπαιζε ποδόσφαιρο, μετά ήρθε στην Αθήνα και έπαιζε σε μια ομάδα στο Μοσχάτο. Όπως μας είπε ο άνθρωπος που μιλήσαμε, όχι απλά δεν φαινόταν ότι έκανε καταχρήσεις, ούτε κάπνιζε. Μάλιστα μας είπε ότι σαν πρόεδρος της ομάδας έκανε τοξικολογικές εξετάσεις σε όλους του αθλητές και ποτέ δεν είχε εμφανίσει το παραμικρό. Ούτε και η συμπεριφορά του, έδειχνε κάτι τετοιο».

Θέση για το θέμα στην εκπομπή «Live News» πήρε και φίλος του παίκτη (και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας που αγωνιζόταν στη Νάξο), ο οποίος έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα καθώς έκανε σωστή ζωή, «ούτε καν κάπνιζε» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ποτέ δεν είχε δείξει σημάδια πως του άρεσε η πολυτελής ζωή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA