Μενού
  • Α-
  • Α+

«Δεν έχει σβήσει ο θαυμασμός μου για τον αδελφό μου σαν καλλιτέχνη. Δεν τον θαυμάζω σαν άνθρωπο», λέει ο Γιάννης Λιγνάδης, ο αδερφός του Δημήτρη, που έχει συλληφθεί για βιασμό κατά συρροήν, αποκαθηλώνοντάς τον στην πρώτη συνέντευξή του μετά την πολύκροτη φυλάκισή του. Παράλληλα, χαρακτήρισε την σύλληψή του ως «παρωδία», διότι «στην πραγματικότητα δεν έγινε σύλληψη», αλλά «ένα μεγαλειώδες σόου».

Διαβάστε ακόμηΠέτρος Φιλιππίδης: Στο ίδιο κελί με Λιγνάδη - Πότε θα εξεταστεί το αίτημα άρσης προσωρινής κράτησης

«Δεν έχει σβήσει ο θαυμασμός μου για τον αδελφό μου σαν καλλιτέχνη. Δεν τον θαυμάζω σαν άνθρωπο. Ο αδελφός μου καταξιώθηκε ως καλλιτέχνης όχι ως άνθρωπος. Ό,τι και να είναι ο αδελφός μου εγώ έχω την προσωπική μου τοποθέτηση και εν πάση περιπτώσει η αγάπη είναι δεδομένη είναι κάτι που δεν αλλάζει. Είναι σαν την αγάπη της Αντιγόνης για τον αδελφό της, τον Πολυνείκη» ανέφερε ο ίδιος.

Ο Γιάννης Λιγνάδης αναφέρθηκε ακόμα και στην σύλληψη του σκηνοθέτη λέγοντας: «Η διαδικασία της σύλληψης ήταν μια παρωδία για να μην πω κωμωδία. Στην πραγματικότητα δεν έγινε σύλληψη. Είχε πάει ο ίδιος στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί διότι είχε μια πληροφορία ότι τον αναζητά η αστυνομία. Ήταν πλαστή πληροφορία. Ήμουν κι εγώ παρών. Τον διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης. Έφυγε με προστασία γιατί υπήρχε φόβος για την εμπλοκή οργανώσεων στην όλη ιστορία και μετά από κάποιες ώρες εξεδόθη ένταλμα σύλληψης και έγινε το γνωστό σόου με τα αυτοκίνητα και τους αστυνομικούς με τα όπλα και τα κανάλια στη ΓΑΔΑ. Έπρεπε να γίνει το σόου ότι έγινε μια μεγαλειώδης σύλληψη. Η ιστορία ήταν προδιαγεγραμμένη» είπε μεταξύ άλλων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA