Μενού
  • Α-
  • Α+

Υγρό από αποσμητικό χώρου και όχι κάποιο άλλο καυστικό, πέταξε, σύμφωνα με τις Αρχές, ο 56χρονος σε ένα 18χρονο κορίτσι στα Χανιά. Ο δράστης που συνελήφθη ομολόγησε την επίθεση και παρέδωσε στους αστυνομικούς το μπουκάλι με το αποσμητικό που χρησιμοποίησε. Πρόκειται για άνδρα ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης και έχει ψυχολογικά προβλήματα, γι αυτό με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο Χανίων.

Διαβάστε ακόμη: Τρόμος για 18χρονη στα Χανιά: Δέχτηκε επίθεση με χημικό υγρό

Ο 56χρονος εμφανίστηκε μπροστά στην 18χρονη κοπέλα, η οποία περπατούσε στον δρόμο και την ψέκασε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει πρόβλημα στα μάτια. Το συγκεκριμένο υγρό μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα αν έρθει σε επαφή με τα μάτια, όπως συνέβη και στην περίπτωση της νεαρής κοπέλας.

Η 18χρονη πήγε στο νοσοκομείο όπου έγινε καθαρισμός στα μάτια της και στις 2 το μεσημέρι πήρε εξιτήριο με την προϋπόθεση να επανέλθει σε συγκεκριμένο χρόνο για να γίνει ένας δεύτερος καθαρισμός προκειμένου να μην έχει κάποιο πρόβλημα. Μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA