Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η 19χρονη κόρης μετά από τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού αποκάλυψε μητέρα που μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό. Όπως είπε από την 1η Σεπτεμβρίου που η κόρη της έκανε το εμβόλιο της Pfizer παρουσίασε πολλές αντιδράσεις με αποκορύφωμα την λεμφαδενίτιδα για την οποία πλέον λαμβάνει αγωγή.

«Την 1η Σεπτεμβρίου έκανε την πρώτη δόση. Είχε οξύ πόνο στο χέρι και τις επόμενες πέντε μέρες το παιδί ήταν σχεδόν σε καταστολή, είχε υπνηλία και δεν μπορούσε να σηκωθεί», ανέφερε η κ. Γρίβα στον Focus FM. «Την 8η μέρα παρουσίασε στους λεμφαδένες της μια διόγκωση, είχε πόνο και φαγούρα», σημείωσε λέγοντας ότι η κόρη της υπεβλήθη σε εξετάσεις και υπέρηχο.

Πρόκειται για «αντιδραστική λεμφαδενίτιδα από το σκεύασμα της Pfizer», ανέφερε προσθέτοντας ότι στην 19χρονη κόρη της χορηγείται πλέον αντιβίωση και θα χρειαστεί να κάνει επανεξέταση. Μίλησε για «τεράστιο ψυχικό κόστος» καθώς και για οικονομική επιβάρυνση εξαιτίας των όσων προέκυψαν μετά τον εμβολιασμό της κοπέλας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA