Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Εμβόλιο - Μητέρα καταγγέλλει: «Η 19χρονη κόρη μου εμβολιάστηκε και παρουσίασε αντιδραστική λεμφαδενίτιδα»

Διαδοχικές αντιδράσεις με αποκορύφωμα αντιδραστική λεμφαδενίτιδα παρουσίασε 19χρονη, σύμφωνα με τη μητέρα της, που εμβολιάστηκε με το σκεύασμα της Pfizer ενώ πλέον λαμβάνει αντιβίωση και θα χρειαστεί να κάνει επανεξέταση

Έφηβη που κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό (πηγή: Shutterstock)
Έφηβη που κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό (πηγή: Shutterstock)

Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η 19χρονη κόρης μετά από τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού αποκάλυψε μητέρα που μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό. Όπως είπε από την 1η Σεπτεμβρίου που η κόρη της έκανε το εμβόλιο της Pfizer παρουσίασε πολλές αντιδράσεις με αποκορύφωμα την λεμφαδενίτιδα για την οποία πλέον λαμβάνει αγωγή.

«Την 1η Σεπτεμβρίου έκανε την πρώτη δόση. Είχε οξύ πόνο στο χέρι και τις επόμενες πέντε μέρες το παιδί ήταν σχεδόν σε καταστολή, είχε υπνηλία και δεν μπορούσε να σηκωθεί», ανέφερε η κ. Γρίβα στον Focus FM. «Την 8η μέρα παρουσίασε στους λεμφαδένες της μια διόγκωση, είχε πόνο και φαγούρα», σημείωσε λέγοντας ότι η κόρη της υπεβλήθη σε εξετάσεις και υπέρηχο.

Πρόκειται για «αντιδραστική λεμφαδενίτιδα από το σκεύασμα της Pfizer», ανέφερε προσθέτοντας ότι στην 19χρονη κόρη της χορηγείται πλέον αντιβίωση και θα χρειαστεί να κάνει επανεξέταση. Μίλησε για «τεράστιο ψυχικό κόστος» καθώς και για οικονομική επιβάρυνση εξαιτίας των όσων προέκυψαν μετά τον εμβολιασμό της κοπέλας.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#εμβολιασμός #Εμβόλιο #Κορονοϊός #Pfizer