Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Λέσβο με 49χρονο που πρώτα κακοποίησε έναν σκύλο και στη συνέχεια τραυμάτισε ένα παιδί. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, ένας 49χρονος άνδρας συνελήφθη στη Μυτιλήνη, ο οποίος στην προκυμαία της πόλης χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές σκύλο ιδιοκτησίας του. Στη συνέχεια δε, χτύπησε και τραυμάτισε στο πρόσωπο ανήλικο παιδί ηλικίας μόλις 15 ετών, το οποίο έσπευσε να βοηθήσει το σκύλο.

Το Σάββατο (18/9) ο άνδρας παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, από την οποία του ασκήθηκε δίωξη κατά την υποβληθείσα διαδικασία και συγκεκριμένα για το αδίκημα της βάναυσης μεταχείρισης ζώου (σκύλου), αλλά και για πρόκληση σωματικών βλαβών σε ανήλικο. Παραπέμφθηκε δε, να δικαστεί σε ρητή δικάσιμο τον Ιανουάριο του 2022, και έως τότε αφέθηκε ελεύθερος. Από την Αστυνομία, σε βάρος του βεβαιώθηκαν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA