Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Εφιάλτης για 25χρονη - Τη γνώρισε μέσω viber, την κρατούσε όμηρο και τη βίαζε επί 14 μέρες

Ο 29χρονος προσέλκυσε την κοπέλα μέσω viber και την προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα. Η ίδια τον επισκέφτηκε στις 2 Σεπτέμβριου, στη Χαλκίδα. Η 25χρονη μετέβη σοκαρισμένη στο αστυνομικό τμήμα

(Πηγή: pixabay.com)
(Πηγή: pixabay.com)

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία 25χρονη στα χέρια ενός 29χρονου, ο οποίος φέρεται να την κρατούσε παρά τη θέλησή της και να τη βίαζε επί 14 ημέρες. Η ομηρία της άτυχης κοπέλας έλαβε χώρα στη Χαλκίδα και μάλιστα σε ένα διαμέρισμα που διατηρούσε ο 29χρονος για 14 μέρες. Η 25χρονη κατήγγειλε ότι ένας Βούλγαρος την κρατούσε για 14 ημέρες στο σπίτι του σε περιοχή της Χαλκίδας, όπου σύμφωνα με την ίδια την βίαζε.

Ο 29χρονος προσέλκυσε την κοπέλα μέσω viber και την προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα. Η ίδια τον επισκέφτηκε στις 2 Σεπτέμβριου, στη Χαλκίδα. Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα evima, η 25χρονη μετέβη σοκαρισμένη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, περιγράφοντας στους αστυνομικούς όλα όσα φρικιαστικά είχε βιώσει.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως ο 29χρονος, βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι και εκείνη βρήκε αμέσως την ευκαιρία να καλέσει την Αμεση Δράση. Οι αστυνομικοί αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή τον νεαρό, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από την προηγούμενη Πέμπτη.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Βιασμός #ομηρία #Χαλκίδα #αστυνομία

Best of Internet