Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο 29χρονος που φέρεται να κρατούσε όμηρο και να βίαζε για 14 ημέρες μία 25χρονη κοπέλα, την οποία φέρεται να γνώρισε μέσω viber. Σύμφωνα με το evima.gr, ο Βούλγαρος, που αγνοείτο από την περασμένη Πέμπτη συνελήφθη από τις Αρχές στη Χαλκίδα.

Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, ο 29χρονος φέρεται να δήλωσε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την 25χρονη με τη συναίνεσή της. Επίσης, υποστήριξε ότι με τη συναίνεσή της ήρθε από τη Λιθουανία στη Χαλκίδα. Ανέφερε επιπλέον πως εκείνος πλήρωσε τα εισιτήρια της.

Η 25χρονη κατήγγειλε ότι ένας 29χρονος βουλγαρικής καταγωγής, την κρατούσε για 14 ημέρες, στο σπίτι του σε περιοχή της Χαλκίδας, όπου σύμφωνα με την ίδια την βίαζε.

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράνομη κατακράτηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Για το συμβάν έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA