Μενού
  • Α-
  • Α+

Θετικά είναι τα μηνύματα για την πορεία του 6χρονο που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αγώνων καρτ σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας και νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου του Ρίου. Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να του γίνει νέα μαγνητική τομογραφία και αν δεν υπάρξει κάποιο εύρημα που να ανησυχήσει τους γιατρούς τότε από αύριο θα ξεκινήσει η αποσωλήνωση του παιδιού.

Χθες οι γιατροί τον υπέβαλαν σε ένα «μικρό ξύπνημα». Μείωσαν δηλαδή την καταστολή στην οποία βρίσκεται ώστε να του δώσουν κάποια ερεθίσματα και να δουν τις αντιδράσεις του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open ο μικρός αντέδρασε σε όλα τα ερεθίσματα κάτι που γεμίζει με αισιοδοξία του γιατρούς.

Σήμερα είναι η δεύτερη φάση πριν το τελικό ξύπνημα. Αν η μαγνητική τομογραφία είναι «καθαρή» τότε αύριο θα αρχίσει η αποσωλήνωση του 6χρονου παιδιού.

Απίστευτο: Έκλεψαν το κινητό γιατρού ενώ βοηθούσε τον 6χρονο

Την ώρα που ο γιατρός, Βαγγέλης Δημητρόπουλος, βοηθούσε τον 6χρονο μαθητή, κάποιος άλλος, τον έκλεβε! Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο γιατρός, Βαγγέλης Δημητρόπουλος, ο οποίος εργάζεται στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, «την ώρα που έτρεχα για να βοηθήσω τον μικρό Φώτη, κάποιος μακροχέρης μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου». Ο κ. Δημητρόπουλος έκανε έκκληση να τους επιστραφεί έστω το φωτογραφικό υλικό, που περιλαμβάνει πολύτιμο αρχείο για την εργασία του.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σαν λειτουργός της υγείας αυτό είμαι, αυτό θα κάνω και σήμερα και αύριο και όσο μπορώ. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι και ίσως και με αυτόν που το έκανε. Μέσα στο γενικό χαμό, την ώρα που έτρεχα για να βοηθήσω τον μικρό Φώτη, κάποιος μακροχέρης μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου. Δυστυχώς, χωρίς κωδικούς κτλ ένα samsung s21, με πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου. Ας το κρατήσει γιατί ποτέ δεν θα μου το δώσει. Αν έχει έστω, ένα ίχνος ανθρωπιάς όμως, τον παρακαλώ ,να βάλει σε ένα φάκελο, το μικροτσίπ - κάρτα, με το φωτογραφικό υλικό και ας μου το στείλει στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Ευχαριστώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA