Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη ζωή του έχασε ένα βρέφος επτά μόλις ημερών στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Ο 33χρονος πατέρας Αλβανός υπήκοος και κάτοικος Κουλουρίου Λάρισας, ανέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας ότι η 27χρονη σύζυγός του το απόγευμα της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρί­ου εισήχθη στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας προκειμένου να γεννήσει, όπως και έγινε μετά από λίγη ώρα φέρνοντας στον κόσμο ένα αγοράκι.

Όπως είπε ο 33χρονος η σύζυγός του παρέμεινε στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου μαζί με το βρέφος τους το οποίο – σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία»- απεβίωσε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από τη Μαιευτι­κή Κλινική το μεσημέρι της πε­ρασμένης Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισής παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA