Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επίπεδο 4 του Επιδημιολογικού Χάρτη της χώρας βρίσκονται ολοένα και περισσότερες περιοχές της Μακεδονίας, κάποιες από τις οποίες βρίσκονται σε μίνι lockdown, αλλά και της Θράκης ενώ «κόκκινη» είναι και η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, στην Πελοπόννησο, σύμφωνα με την τελευταία (21/9) ενημέρωση του επιδημιολογικού χάρτη της χώρας, ο οποίος ανανεώθηκε την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου.

Η υποεπιτροπή των επιδημιολόγων που συμμετέχει στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας αξιολόγησε, συγκεκριμένα, πως η επιβολή - ή παράταση - μέτρων για τον έλεγχο της διασποράς του κορονοϊού είναι αναγκαία για Καστοριά, Ξάνθη, Δράμα, Πιερία, Πέλλα, Ημαθία, Καβάλα και Αργολίδα. Για τις τελευταίες πέντε περιφερειακές ενότητες τα μέτρα που είχαν ήδη ανακοινωθεί λήγουν την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου.

Για τις κόκκινες περιοχές προβλέπεται απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας, καθώς και απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το 24ωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA