Μενού
  • Α-
  • Α+

Την καταπίεση που ζούσε η Δώρα, η οποία έπεσε νεκρή από τους πυροβολισμούς του πρώην συντρόφου της στη Ρόδο, αποκάλυψε η φίλη της, Μαριέττα Διάκου.Όπως είπε η φίλη της Δώρας, η συμπεριφορά του δράστη άλλαξε όταν άρχισαν να μένουν μαζί. Όπως είπε η κυρία Διάκου, είχε μιλήσει με τη Δώρα στο τηλέφωνο για τελευταία φορά την περασμένη Τρίτη. 

«Ένα βράδυ την είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι τους κατηγορώντας την ότι άργησε να γυρίσει. Άλλες φορές της απαγόρευε να βγει στο μπαλκόνια να καπνίσει, ενώ δεν της επέτρεπε να βλέπει τις φίλες της» αποκαλύπτει. Μάλιστα, η κυρία Διάκου αποκάλυψε ότι η Δώρα – ή Ντόρα όπως τη φωνάζουν στη Ρόδο – είχε προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί της είχαν χακάρει τον υπολογιστή και είχαν διαγράψει φωτογραφίες της. Η Δώρα ενημερώθηκε από την υπηρεσία ότι το χακάρισμα είχε γίνει μέσα από το σπίτι της και έτσι κατάλαβε ότι ήταν ο δράστης αυτός που το είχε κάνει. «Μου έδωσε την εντύπωση ότι είχε λυτρωθεί και είχε γλιτώσει όταν χώρισε» λέει χαρακτηριστικά η κυρία Διάκου.

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Το απόγευμα η κηδεία της Δώρας

Κορυφώνεται σήμερα το δράμα με τη δολοφονία της Δώρας στη Ρόδο καθώς είναι η κηδεία της και θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία το απόγευμα. Η νέα αυτή γυναικοκτονία και τα όσα έζησε το θύμα δίπλα στον άνθρωπο που έκοψε το νήμα της ζωής της σοκάρουν. Μαρτυρίες τόσο για το έγκλημα, όσο ακόμη περισσότερο για το παρελθόν του 40χρονου, έρχονται να ρίξουν φως στο ανατριχιαστικό προφίλ του. Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει και η κηδεία του δράστη (και αυτόχειρα), σε άλλη εκκλησία.

Όλες οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο βίαιο και χειριστικό απέναντι στις γυναίκες. Άλλωστε είχε φτάσει στο σημείο να τσεκάρει τις επαφές της άτυχης Δώρας ψάχνοντας τα προφίλ των σχέσεων που είχε η κοπέλα πριν τον γνωρίσει.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Δώρα είχε αποκαλύψει σε συγγενείς και φίλους της ότι τη ζήλευε τόσο που έβαζε το κλειδί στην πόρτα για να ελέγχει τι ώρα θα γυρίζει τα βράδια. Δεν την άφηνε να πηγαίνει πουθενά μόνη της. Η Δώρα, άλλωστε, έλεγε στην ξαδέρφη της, μόλις 10 μέρες πριν τη δολοφονία της ότι «θα μας βγάλουν στις ειδήσεις» και σε μία φίλη της είχε πει: «Ευτυχώς χώρισα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA