Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανακουφισμένος δηλώνει ο πατέρας του μικρού Φώτη, που τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, όταν ένα καρτ έφυγε από την πίστα των αγώνων που ήταν σε εξέλιξη στο κέντρο της Πάτρας και έπεσε στις προστατευτικές μπαριέρες, με αποτέλεσμα ο 6χρονος να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι. Ο μικρός Φώτης αποσωληνώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με επιτυχία, ενώ οι θεράποντες ιατροί του αναφέρουν πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Όταν άνοιξε τα μάτια του, η οικογένεια του ήταν εκεί. «Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό που παρακολουθεί τον Φώτη», είπε ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο Mega, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρώτο πράγμα που ζήτησε το αγόρι όταν ξύπνησε ήταν... παγωτό!

Η περιγραφή του ατυχήματος

Εξάλλου, περιγράφοντας πως συνέβη το ατύχημα, ο πατέρας του Φώτη σημείωσε: «Βλέπαμε τον αγώνα, θέλαμε να περάσουμε καλά. Ξαφνικά είδαμε ένα καρτ από πάνω μας και από τότε τραβάμε τον γολγοθά μας. Για να γίνει αυτό το πράγμα, η λογική μου λέει ότι δεν θα είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα.

Με το που έγινε, νόμιζα ότι το παιδί λιποθύμησε και το πήρα στα χέρια. Δεν είχα καταλάβει, μετά είδα ότι ήταν κάτι πιο σοβαρό κι άρχισα να πηγαίνω μηχανικά, να βρω κάπου βοήθεια… Εκείνη την ώρα έγινε συνωστισμός για να δουν τι έγινε ο οδηγός, δυσκολεύτηκα να περάσω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA