Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σπύρος Φωκάς: «Με αξιοπρέπεια διαχειριζόμαστε τη ζωή μας» - Η απάντηση της συζύγου του για την κατάστασή του

«Θα παρακαλούσα αυτό να γίνει σεβαστό από όλους και να μην αναστατώνουν τόσο εμένα όσο και τον Σπύρο με δημοσιεύσεις που είναι αναληθείς», ήταν η πρώτη αντίδραση της συζύγου του ηθοποιού Σπύρου Φωκά, Λίλιαν

Ο Σπύρος Φωκάς με την κόρη του, Κωνσταντίνα Λάσκαρη (Πηγή: NDP Agency)
Ο Σπύρος Φωκάς με την κόρη του, Κωνσταντίνα Λάσκαρη (Πηγή: NDP Agency)

Ο ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, κάτι που έσπευσε να επισημάνει σε συνέντευξή της μια καλή του φίλη, η Σοφία Μπαλάση, μιλώντας στην Espresso. «Μαζί με τη σύζυγό του παίρνουν μια σύνταξη της τάξεως των 600 ευρώ, χωρίς καν να έχουν φαγητό, με αποτέλεσμα να υποσιτίζονται», είπε. Η σύζυγος του ηθοποιού πήρε θέση, γράφοντας στο facebook πως «με αξιοπρέπεια διαχειριζόμαστε τη ζωή μας, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση φίλων μας».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Λίλιαν Φωκά: «Με αφορμή αναπαραγωγή δημοσιευμάτων για την κατάστασή μας θέλω να ενημερώσω ότι με αξιοπρέπεια διαχειριζόμαστε τη ζωή μας, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση φίλων μας, όσο βέβαια και την βοήθεια του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, κυρίου Γρηγόρη Δημητριάδη, όσο και του Γενικού Γραμματέα Πρόνοιας, Γιώργου Σταμάτη. Θα παρακαλούσα αυτό να γίνει σεβαστό από όλους και να μην αναστατώνουν τόσο εμένα όσο και τον Σπύρο με δημοσιεύσεις που είναι αναληθείς».

Image

Σπύρος Φωκάς: Όσα είπε η Σοφία Μπαλάση

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso, η Σοφία Μπαλάση αναφέρει ότι ο σπουδαίος ηθοποιός είναι κατάτοικος και ζει ένα σπίτι προκάτ, ενώ μαζί με τη γυναίκα του ζουν με ελάχιστα χρήματα.

«Ο Σπύρος είναι κατάκοιτος στο κρεβάτι και δεν μπορεί να σηκωθεί. Ζει σε ένα σπίτι προκάτ, που τον χειμώνα είναι σαν ιγκλού και το καλοκαίρι δεν μπορείς να σταθείς από τη ζέστη. Μαζί με τη σύζυγό του παίρνουν μια σύνταξη της τάξεως των 600 ευρώ, χωρίς καν να έχουν φαγητό, με αποτέλεσμα να υποσιτίζονται. Χαρακτηριστικό τραγικό παράδειγμα είναι ότι όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Κορίνθου, το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο σπίτι του και εκεί βρίσκονταν άνθρωποι του ΔΕΔΔΗΕ για να του κόψουν το ρεύμα», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Μπαλάση.

«Είναι μεγάλη ανάγκη αυτή τη στιγμή ο Σπύρος μαζί με τη σύζυγό του να μείνουν σε κάποιο σπίτι κανονικό για να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς. Επίσης ο Σπύρος χρειάζεται μια γυναίκα να τον φροντίζει διότι, ενώ η Λίλιαν κάνει ότι μπορεί, έχει και αυτή τα δικά της προβλήματα υγείας. Είναι ντροπή να υπάρχει αυτή η αδιαφορία από το ελληνικό κράτος σε έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς» τονίζει η κυρία Μπαλάση στην εφημερίδα Espresso.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Σπύρος Φωκάς #Ηθοποιός

Best of Internet