Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ενδεχόμενο να είχε συνεργό ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθ' ομολογίαν δράστης, στη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, βρίσκεται αυτή την περίοδο στο μικροσκόπιο των αρχών και μέσα σε αυτό το πλαίσιο έγιναν οι αναλύσεις στις απειλητικές κλήσεις που δέχθηκε η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Διαβάστε ακόμη: Καρέ καρέ πώς ο πιλότος σκηνοθετούσε τη ληστεία ενώ η Καρολάιν ήταν νεκρή

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», από τις πρώτες αναλύσεις του ηχητικού ντοκουμέντου, διαπιστώθηκε ότι η φωνή του άγνωστου άνδρα, είναι εμφανώς αλλοιωμένη, ενώ για να πραγματοποιήσει τα απειλητικά τηλεφωνήματα ο άγνωστος που προσπάθησε να εκφοβίσει την σύμβουλο ψυχικής υγείας, κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποίησε τυχαία καρτοτηλέφωνα. Στις κλήσεις απαντούσε τηλεφωνητής και έτσι καταγράφηκε η φωνή του.

Η Δικαιοσύνη έχει είχε ζητήσει να πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες έρευνες από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. καθώς υπάρχει η πεποίθηση πως από την ανάλυση των απειλητικών τηλεφωνημάτων θα μπορούσαν να προκύψουν ενδείξεις για την ύπαρξη ή όχι, τρίτου προσώπου στο στυγερό έγκλημα.

Παράλληλα σε αυτές τις συγκεκριμένες έρευνες συγκαταλέγεται και η ανάλυση στην κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ισόγειο της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, ενώ ζητήθηκε η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών του δολοφόνου και της ίδιας της Καρολάιν.

Στην Κίνα για τα στοιχεία της κάμερας

Πλέον, εξελίξεις αναμένονται και με την κάρτα μνήμης που είχε αφαιρεθεί από την κάμερα που είχε τοποθετηθεί στο σαλόνι της μεζονέτας. Σύμφωνα με τον Alpha, οι ειδικοί δεν κατάφεραν να καταλήξουν στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα, αν δηλαδή αυτό έγινε πριν ή μετά τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Όπως ανέφερε το ίδιο ρεπορτάζ, ο γρίφος για τον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας θα δοθεί στην Κίνα, καθώς τα εγκληματολογικά εργαστήρια αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή για την ακριβή ώρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.