Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου προκύπτουν από τις καταθέσεις της αδερφής και της στενότερης φίλης της 36χρονης κατηγορούμενης. Μάλιστα, η φίλη της δράστιδος κατέληξε στην κατάθεσή της με τη φράση «δεν ξέρω τι μπορεί να της είχε κάνει για να τη φτάσει σε αυτό το σημείο». 

Σύμφωνα με το STAR, η στενότερη φίλη της κατηγορούμενης ισχυρίστηκε πως η 36χρονη «ήταν πάντα με το χαμόγελο» πως «αμειβόταν καλά από τη δουλειά της» και συζούσε με την αδερφή της. Τα τελευταία 3 χρόνια δεν είχε γνωρίσει ούτε μόνιμο, ούτε προσωρινό σύντροφο της 36χρονης αφού δεν μιλούσε για τα προσωπικά της, είπε στην κατάθεσή της η φίλη. Στην κατάθεσή της καταλήγει λέγοντας πως «δεν ξέρω τι μπορεί να της είχε κάνει για να τη φτάσει σε αυτό το σημείο», σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Επίσης η αδερφή της κατηγορούμενης είπε πως της είχε συστήσει μία φορά σχέση της, η οποία δεν ήταν με τον 40χρονο. 

Συνεργός 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλάνο της δράστιδος για την επίθεση φαίνεται πως είχε ξεκινήσει τουλάχιστον 13 μήνες πριν. Μάλιστα ενδέχεται να είχε και συνεργό, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον οποίο η αστυνομία έχει συλλέξει πλήθος στοιχείων. Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν άνδρα (Ν.Μ. τα αρχικά του ονόματός του) ο οποίος, είχε άμεση επαφή με την κατηγορουμένη από τις 4/10/2019 κι από τον οποίο ζήτησε πολλές φορές βοήθεια στο να συλλέξει στοιχεία για την παρακολούθηση της Ιωάννας, ενώ τον είχε ρωτήσει και για το πώς μπορεί να προμηθευτεί βιτριόλι.

Τι ζητούσε η κατηγορούμενη από τον Ν.Μ.

  • Να παρακολουθεί τον 40χρονο
  • Να παρακολουθεί την Ιωάννα
  • Να την βοηθήσει στην εύρεση πομπών παρακολούθησης και συσκευών γεωεντοπισμού
  • Να της βρει βιτριόλι
  • Να είναι το άλλοθί της για την επίθεση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ν.Μ. έδωσε κατάθεση, και κατασχέθηκαν τα κινητά του και το laptop του, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε όπλο το οποίο κατείχε νόμιμα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA