Μενού
  • Α-
  • Α+

Μόνο λύπη προκαλούν οι εικόνες που δυστυχώς κατέγραψαν αντί να παρέμβουν οι παρευρισκόμενοι στο κεντρικότερο σημείο του Βόλου το Σάββατο το βράδυ. Στον πεζόδρομο της οδού Δημητριάδος δύο νεαρές κοπέλες, το πολύ 15-16 ετών παίζουν άγριο ξύλο στον κατάμεστο δρόμο και οι περαστικοί αντί να παρέμβουν και να δώσουν τέλος στην κτηνωδία, παρακολουθούν τις νεαρές σε μιαν άλλη ρωμαϊκή αρένα να μαλλιοτραβιούνται και να επιδίδονται σε μπουνιές και κλωτσιές η μία κατά της άλλης.

Το βίντεο που δημοσιεύει η τοπική ιστοσελίδα TheNewspaper.gr στην κεντρικότερη λεωφόρο του Βόλου είναι χαρακτηριστικό. Οπως δείχνει το βίντεο, δύο κορίτσια, στο στάδιο της εφηβείας, συμπλέκονται χωρίς κανέναν σοβαρό λόγο στο πεζοδρόμιο της οδού Δημητριάδος, λίγα μέτρα μακριά από τον Μητροπολιτικό ναό του Αγ. Νικολάου.

Συμμαθητές και φίλοι τους, αντί να χωρίσουν τα δύο μαινόμενα κορίτσια, καταγράφουν τις σοκαριστικές στιγμές βίας με το κινητό τους τηλέφωνο, ενώ σιγοντάρουν στο να συνεχιστεί ο καβγάς. Αφού έχουν «χορτάσει» ξύλο, κάποιος φωνάζει «χωρίστε, χωρίστε» και το βίντεο σταματά. Σοκ, αποτροπιασμός και προβληματισμός...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA