Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, αναφορικά με την επίθεση με βιτριόλι. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της Ιωάννας, αναφορικά με τη χθεσινή δίκη, αποκάλυψε, μιλώντας στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ότι μόλις έγινε γνωστό ότι θα εκπροσωπήσει το θύμα της αδίστακτης αυτής επίθεσης με το βιτριόλι άρχισε να λαμβάνει απειλητικά μηνύματα για να αφήσει την υπόθεση ειδάλλως θα υπήρχαν άσχημες συνέπειες για εκείνον.

«Δεν φοβάμαι. Εχω δεχτεί απειλητικά e-mail για να μην εκπροσωπήσω την Ιωάννα. Όταν συνελήφθη η κατηγορούμενη σταμάτησα να δέχομαι τα απειλητικά e-mail. Έγραφε να παρατήσω την Ιωάννα αλλιώς θα σου κάνω το ίδιο. Υπήρχε μία διεύθυνση, πήγα στη Δίωξη έκανα κατάθεση, αλλά δεν προέκυψε κάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας. Τα λεγόμενα του ποινικολόγου επιβεβαίωσε και η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία έχει δει τα εν λόγω ηλεκτρονικά μηνύματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA