Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένταση υπήρξε, το πρωί της Κυριακής 3 Οκτωβρίου, έξω από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, όπου ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού από τι κινητές μονάδες της 5ης ΥΠΕ, με το εμβόλιο της Pfizer. Όπως αναφέρει το larissanet.gr, αρνητές που αντιδρούν στην απόφαση να πραγματοποιούνται έξω από τις εκκλησίες εμβολιασμοίβρέθηκαν στον αύλειο χώρο του ναού και τσακώθηκαν με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Την ίδια στιγμή σε ανακοίνωσή της για την έναρξη των εμβολιασμών, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου ανέφερε τα εξής: «Η Iερά Μητρόπολη εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην 5η υγειονομική Περιφέρεια, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων για την υποδειγματική συνεργασία και την απόλυτη προσήλωσή τους στην επίτευξη τού σκοπού, που δεν είναι άλλος από την αποτροπή επιπλέον απωλειών συνανθρώπων μας από τον φονικό ιό Covid-19».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA