Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει δεχθεί ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης από ανθρώπους κάθε φύλου κι ηλικίας με την νεαρή κοπέλα να παίρνει δύναμη από την αγάπη του κόσμου για να αντεπεξέλθει στον Γολγοθά που ανεβαίνει καθημερινά. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που αύριο (5/10) θα δώσει και πάλι το «παρών» στο Εφετείο Αθηνών για την 3η μέρα της δίκης της Εφης Κακαράντζουλα, δράστριας της επίθεσης με το βιτριόλι τον περασμένο Μάη στην Καλλιθέα, έλαβε ένα μήνυμα από ένα 14χρονο παιδί και το οποίο την συγκίνησε βαθύτατα.

Την Κυριακή η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που συνηθίζει να ανεβάζει τα μηνύματα των followers και όσων τη στηρίζουν, ανάρτησε το μήνυμα που της έστειλε ένα παιδί 14 ετών, το οποίο αρχικά της έγραψε ότι «είναι θλιβερό και απάνθρωπο όλο αυτό που περνάς».

Στη συνέχεια, ο 14χρονος έγραψε στην Ιωάννα: «Είμαι 14 χρονών και με συγκλόνισε πολύ η ιστορία σου. Πιστεύω πως ό,τι κακό και να της είχες κάνει (που δεν της έκανες) δεν θα άξιζες κάτι τέτοιο. Είσαι ένας άνθρωπος που είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Καληνύχτα».

«Τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση από κάποιους ενήλικες... Γιατί τα πράγματα είναι απλά» σχολίασε σχετικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA