Μενού
  • Α-
  • Α+

Το αυγό του φιδιού επωάζεται και η κοινωνία πρέπει να το θανατώσει πριν σπάσει το τσόφλι και βγει ξανά στο φως. Οι φασίστες δρουν το τελευταίο διάστημα, όπως συνήθιζαν να κάνουν όταν είχαν τον μανδύα της Χρυσής Αυγής, την οποία δυστυχώς εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας την έβαλαν στο ελληνικό κοινοβούλιο, πριν αποδειχθεί το αυταπόδεικτο. Οτι πρόκειται για μία εγκληματική οργάνωση μισαλλόδοξων τραμπούκων που μόνο πολιτική δεν ήθελε να ασκήσει, παρά μόνο να σκοτώσει οτιδήποτε διαφορετικό...

Τον τελευταίο καιρό, τα τάγματα εφόδου βγήκαν ξανά στο δρόμο και η Πολιτεία καλείται να πατάξει τον φασισμό πριν να είναι ξανά αργά. Η κοινωνία παρακολουθεί μουδιασμένη τις δολοφονικές επιθέσεις, ακόμα και μέσα στα σχολεία κι όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν από την επέτειο της νίκης της Δημοκρατίας, που έστειλε στη φυλακή τον αρχιφασίστα Μιχαλολιάκο και τα πρωτοπαλίκαρά του που διηύθυναν την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, που σκότωσε τον Φύσσα και τον Λουκμάν.

Το άντρο των φασιστών βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα, εκεί που οι Αρχές έχουν βάλει στο στόχαστρο επτά ομάδες φασιστών. Το Ιερό Τάγμα, το Αρμα – Σύνδεσμος Εθνοφυλετικής Αναπλάσεως, ο Ιερός Λόχος 2012, οι Αυτόνομοι Εθνικιστές Θεσσαλονίκης είναι μεταξύ των φασιστικών ομάδων που βρίσκονται στο στόχαστρο της Αστυνομίας. Συγκεκριμένα, στην ΕΛ.ΑΣ. «ξεσκονίζουν» τη δράση των ομάδων: 

  1. Ιερό Τάγμα
  2. Άρμα – Σύνδεσμος Εθνοφυλετικής Αναπλάσεως
  3. Ιερός Λόχος 2012
  4. Αυτόνομοι Εθνικιστικές Θεσσαλονίκης
  5. Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης – ΕΝΕΘ
  6. Vanguard Hellas
  7. Πολιτιστικός Σύλλογος Ακροδεξιών στη Θεσσαλονίκη

Ανάρτηση σοκ από νεολαία φασιστών στην Πέλλα

Αλγεινή εντύπωση, προβληματισμό, αποτροπιασμό και τρόμο συνάμα προκαλεί η ανάρτηση της εθνικιστικής νεολαίας Πέλλας, δηλαδή μιας ομάδας εκκολαπτόμενων τραμπούκων που κάνει προσηλυτισμό σε σχολεία και γειτονιές, και καλούν τους ομοϊδεάτες τους σε ένοπλη εξέγερση. «Μήπως πρέπει να βγούνε τα όπλα σιγά σιγά» αναρωτιούνται οι νεαροί φασίστες αναρτώντας το παραπάνω μήνυμα με φόντο ένα Καλάσνικοφ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA