Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο μετά τις 8:30 έφτασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, συνοδεία του Νίκου Αλεξανδρή, ενός εκ των δικηγόρων της, στην πολύκροτη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι. Σήμερα, η δίκη συνεχίζεται με τις καταθέσεις των γιατρών. Οι συγκεκριμένες μαρτυρίες θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικές καθώς θα καταδείξουν, σύμφωνα με πληροφορίες, πως η Έφη Κακαράντζουλα είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.  Η καθ’ ομολογίαν δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, τον Μάιο του 2020, έφτασε λίγο μετά αλλά την έβαλαν στο κτίριο από τη Λουκάρεως, μακριά από τις κάμερες.

Ενδεικτικό του κλίματος που θα επικρατήσει σήμερα είναι τα όσα είπε χθες μιλώντας στο Mega η διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής του Θριασίου, Μαρία Καλοφώνου, η οποία τόνισε πως: «Είναι τέτοια τα τραύματά της που θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή της. Κι αυτό το λένε όλοι οι γιατροί. Εχω να καταθέσω πολύ συγκεκριμένα πράγματα και πράγματα που δεν χωρούν αμφισβήτηση και είναι διαπιστωμένα. Η Ιωάννα είναι καμένη σε όλο της το σώμα και το μόνο μέρος που είναι απείραχτο είναι από τη γάμπα και κάτω. Για μένα είναι μία κατάθεση. Αλλά ανησυχώ. Ανησυχώ για την υγεία της γιατί το στρες της έχει αρχίσει να έχει επιπτώσεις και στο δέρμα της»!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, αναμένεται να καταθέσουν όλοι οι γιατροί οι οποίοι φρόντισαν τα τραύματα της νεαρής γυναίκας, ενώ δεν αποκλείεται στην πορεία της δίκης να κληθούν και οι ιατροδικαστές.

Τα δυο πρόσωπα «κλειδιά»

Την ίδια ώρα, ωστόσο, σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της δίκης θεωρούνται δυο πρόσωπα «κλειδιά» τα οποία και αυτά θα κληθούν σύντομα να δώσουν τις δικές τους καταθέσεις. Πρόκειται για έναν 36χρονο και την πρώην σύντροφό του οι οποίοι φέρονται, πριν αλλά και μετά την επίθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, να είχαν συνομιλίες με την Έφη Κακαράντζουλα η οποία, μάλιστα, είχε προσπαθήσει να καταστήσει ουσιαστικά τον άνδρα, συνεργό της αφού του είχε ζητήσει να παρακολουθεί το θύμα, να της βρει το βιτριόλι με το οποίο θα έκανε την επίθεση, ενώ προσπάθησε να τον χρησιμοποιήσει και ως άλλοθι όταν ένιωθε πλέον πως ο αστυνομικός κλοιός στενεύει γύρω της.

Πριν από μερικές ημέρες, μάλιστα, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Κούκιος που έχει προσλάβει ο άνδρας είχε μιλήσει στο Mega αναφέροντας πως: «Για ένα σοβαρό χρονικό διάστημα, κατά καιρούς, η κατηγορούμενη ζητούσε να παρακολουθεί ο εντολέας μου τον 40χρονο και την Ιωάννα. Ο εντολέας μου επειδή κατάλαβε ότι είχε εμμονή με τα δύο πρόσωπα, προσπαθούσε να την αποφύγει. Και της έλεγε ότι τους παρακολουθούσε, ενώ δεν ίσχυε. Και για να είναι πιο πειστικός της έλεγε ότι δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ των δύο ανθρώπων και ότι δεν χρειάζεται να ασχολείται».

Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως ο ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ο Νίκος Αλεξανδρής, τόνισε πως εάν ο 40χρονος άνδρας δεν εμφανιστεί, θα ζητήσει τη βίαιη προσαγωγή του. «Nα γνωρίζει ότι εφόσον δεν έρθει να εκπληρώσει την υποχρέωσή του ως μάρτυρας, θα ζητήσω από το δικαστήριο να γίνει η βίαιη προσαγωγή του», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star. Ο 40χρονος έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει το «παρών» και στις δυο συνεδριάσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA