Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου πέντε μήνες από την 11η Μαΐου 2021 που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, αλλά συνεχίζουν να συγκλονίζουν τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το φρικτό έγκλημα. Συγκεκριμένα, σήμερα, Τρίτη (5/10) κυκλοφόρησαν τα βίντεο που είχε στο κινητό του τηλέφωνο ο συζυγοκτόνος πιλότος, τα οποία ερεύνησε η Αστυνομία.

Το πρώτο βίντεο είναι τραβηγμένο στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά κι έχει τραβηχθεί, έναν μήνα πριν τη στυγερή δολοφονία. Ο 32χρονος πιλότος βιντεοσκοπούσε την Καρολάιν ενώ έπαιζαν χαρτιά. Η 20χρονη κοπέλα τότε χαμογελούσε και τίποτα δεν προμήνυε ότι θα δολοφονηθεί από τα χέρια του άνδρα της και πατέρα του παιδιού της. Μάλιστα, ακούγεται να λέει τη λέξη «Αγάπη μου», στον άνθρωπο που μέρες αργότερα της αφαίρεσε τη ζωή.

Σε ένα άλλο βίντεο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Διακρίνεται να μπαίνει στον χώρο της εργασίας του χαρούμενος και να αστειεύεται με τους συναδέλφους του. Το τρίτο βίντεο το έχει τραβήξει ο πιλότος κατά τη διάρκεια πτήσης πάνω από την Αττική. Σε αυτό ακούγεται ο πιλότος να μιλά με έναν άνδρα που βρίσκεται μαζί του στο ελικόπτερο.

Παράλληλα στο κινητό του έχει και πολλά βίντεο από τις πτήσεις του με αεροπλάνο. Σημειώνεται ότι στο κινητό του πιλότου εντοπίστηκαν πάνω από 40 βίντεο. Ωστόσο, αίσθηση έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς το γεγονός ότι ο συζυγοκτόνος είχε στο κινητό του περισσότερα βίντεο με τον ίδιο να πιλοτάρει ελικόπτερο, παρά με τη γυναίκα και το παιδί του. Τα οπτικά ντοκουμέντα εξετάζονται πολύ προσεκτικά από τις Αρχές και θα εξεταστούν μαζί με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA