Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκ προκάλεσε χθες (5/10) στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, η είδηση πως ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του από ψαράδες στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά. Ο Τσουμάνης ήταν δεμένος με δεματικά καλώδια μίας χρήσεως - tie wrap - στον λαιμό του, από τα οποία φαίνεται να προήλθε ο ασφυκτικός θάνατος, σύμφωνα και με το πόρισμα των ιατροδικαστών. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οριστικές απαντήσεις για την αυτοκτονία αναμένεται να δώσει η νεκροτομή. Την ίδια ώρα φίλοι και συγγενείς του άτυχου ποδοσφαιριστή προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις για αυτή την τραγωδία.

«Είμαι συγκλονισμένος. Είναι μια μεγάλη απώλεια. Μιλήσαμε την Παρασκευή και μου ανέφερε κάτι για οικονομικά προβλήματα και του είπα θα βρούμε λύση. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Χρωστούσε στον πεθερό του 24.000 και κάτι άλλα. Περίμενε μια δικαστική απόφαση και θα τον πλήρωνε. Δεν μου έλεγε ότι χρωστάω τόσα. Μίλησε με Μπούρμπο, με Τάτο. Δεν μου έδειχνε ότι ήταν στο σημείο μηδέν. Πρέπει να είχε χρέη. Δεν μου είπε πόσο χιλιάρικα χρωστάει. Κατόπιν εορτής δεν μπορούμε να βρούμε. Δεν μου είπε τίποτα, δεν μου είπε ότι έφτασε στο απροχώρητο. Δεν γνωρίζω την οικονομική του κατάσταση. Είχε βρει δουλειά, θα έπαιζε και στον Μακεδονικό, θα παντρευόταν. Σήμερα το πρωί μου είπαν ότι έφυγε και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι θα έφτανε στο σημείο αυτό. Θέλει μεγάλη δύναμη να αυτοκτονήσεις. Ας αφήσουμε την Αστυνομία να πει αν ήταν δολοφονία ή αυτοκτονία» είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και γνωστός του Τσουμάνη, Γρηγόρης Κάκαλης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό (Metropolis).

«Είπε στην κοπέλα του πως πάει μια βόλτα και δε γύρισε ποτέ. Η κοπέλα του τα παράτησε όλα για να βρίσκεται δίπλα του. Τον Νίκο τον αγαπούσαν όλοι, εκείνος δεν αγαπούσε, μάλλον τον εαυτό του. ακούω διάφορα για τον θάνατό του, ούτε καν ξέραμε εμείς ότι μπορεί να χρωστάει χρήματα. Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης, ήταν πολύ στενοχωρημένος και είχε απλανές βλέμμα. Ήταν ένα ωραίο παλικάρι, που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος», είπε από την πλευρά του ο Σταύρος Ραλλάκης, στενός φίλος του Νίκου Τσουμάνη.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών είναι πως ο ποδοσφαιριστής αυτοκτόνησε με τα tie wrap επειδή αν τα σφίξεις δεν σου αφήνουν κανένα περιθώριο. Σε ό,τι αφορά τους λόγους, αυτοί πιθανότατα αφορούν τις οικονομικές δυσκολίες στις οποίες είχε περιέλθει εδώ και καιρό.

Τέλος, αυτό που προκαλεί εντύπωση ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείωμα αν και στις περισσότερες περιπτώσεις αυτοκτονίας οι αυτόχειρες αφήνουν ένα κείμενο εξηγώντας τους λόγους που τους οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA