Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Δήμου, η οποία νοσεί από κορονοϊό και βρίσκεται στο νοσοκομείο δίνοντας τη δική της μάχη με τον ιό, μίλησε το πρωί της Τετάρτης (6/10) στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι είναι χάλια ψυχολογικά και ότι προτιμάει να πεθάνει σπίτι της και να μην διασωληνωθεί. Η τραγουδίστρια, η οποία είναι πλήρως εμβολιασμένη, μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και τόνισε ότι δεν ήθελε να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός - Ελένη Δήμου: Στο νοσοκομείο ξανά η τραγουδίστρια

Η Ελένη Δήμου, που συμμετέχει στο J2US, έριξε τα πυρά της και σε όσους αμφισβητούν τους γιατρούς, αλλά και σε εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί: «Απορώ με αυτούς τους πανίβλακες που λένε διάφορα και αμφισβητούν τους γιατρούς. Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι ανεμβολίαστοι σε μια χώρα; Θέλετε να ρίξετε κυβερνήσεις. Μην το κάνετε με αυτόν τον τρόπο. Μην διακινδυνεύετε τη ζωή μας» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Αναφερόμενη στη δική της περιπέτεια και γιατί πήγε στο νοσοκομείο, η τραγουδίστρια ανέφερε με τρεμάμενη φωνή: «Δεν αισθανόμουν τίποτα. Είχα λίγο πυρετό, αλλά έπαιρνα αντιπυρετικά. Αυτό με έριχνε. Ξύπνησα και αισθανόμουν ένα βάρος στο στήθος και κατάλαβα πως έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο. Απλά είπα πως αν μου κάνουν διασωλήνωση, θέλω να πεθάνω σπίτι μου».

Φανερά συγκινημένη, η Ελένη Δήμου συνέχισε: «Με έχει πάρει από κάτω ψυχολογικά. Μιλάς ευτυχώς στο τηλέφωνο με βίντεο-κλήση. Φοράω αυτή τη μάσκα συνεχώς και με πιέζει πολύ στο πρόσωπο. Μου φωνάζουν να μην τη βγάλω γιατί θα αναγκαστούν να με διασωληνώσουν. Συνέχεια τη φοράω τη μάσκα. Και στον ύπνο μου. Λυπάμαι τους ανθρώπους που δεν έχουν καταλάβει για το πόσο σοβαρό πράγμα μιλάμε. Είναι κρίμα από Θεό. Θέλετε κύριοι να πεθάνετε ανεμβολίαστοι; Να πάτε να πεθάνετε. Χωρίς να δημιουργείτε προβλήματα στους άλλους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA