Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Μεσολόγγι: Τέθηκε σε αργία γιατρός που εξέδωσε πλαστό πιστοποιητικό

Ο εν λόγω γιατρός παρουσίασε ως δικό του θετικό δείγμα άλλου ατόμου προκειμένου να βγάλει πιστοποιητικό νόσησης από κορονοϊό και να αποφύγει την αναστολή εργασίας

Γιατρός σε εμβολιαστικό κέντρο (Πηγή: Eurokinissi)
Γιατρός σε εμβολιαστικό κέντρο (Πηγή: Eurokinissi)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως αναφορικά με τους γιατρούς που εξέδιδαν πλαστά πιστοποιητικά νόσησης ή εμβολιασμού, με έναν γιατρό του Νοσοκομείου Μεσολογγίου να τίθεται σε αργία ενός έτους. Ο εν λόγω γιατρός παρουσίασε ως δικό του θετικό δείγμα άλλου ατόμου προκειμένου να βγάλει πιστοποιητικό νόσησης από κορονοϊό και να αποφύγει την αναστολή εργασίας στα πλαίσια της υποχρεωτικότητας των υγειονομικών.

Ο γιατρός τέθηκε αρχικά σε αναστολή εργασίας με απόφαση της 6ης ΥΠΕ και διατάχτηκε πειθαρχικός έλεγχος ενώ ενημερώθηκαν και οι εισαγγελικές αρχές. Σύμφωνα με το agrionionews.gr, το πρωί έγινε γνωστή η απόφαση του Πειθαρχικού της υγειονομικής αρχής που επέβαλλε στον γιατρό την ποινή της ετήσιας αργίας. Θυμίζουμε πως το δείγμα που έδωσε ο γιατρός αυτός αρχικά και το οποίο υπήρξε θετικό σε τεστ κορονοϊού καταγγέλλεται πως το έλαβε από οικείο του πρόσωπο, επίσης υγειονομικό, που από την πλευρά του το πήρε από άτομο που όντως νοσούσε.

Σημειώνεται δε πως ο γιατρός τελικά εμβολιάστηκε αφού προηγουμένως έγιναν γνωστές οι καταγγελίες.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Γιατρός #Μεσολόγγι #υποχρεωτικός εμβολιασμός #Κορονοϊός #Αναστολή

Best of Internet